Ota yhteyttä        
 
Muotokuvaus Passikuvaus Mainoskuvaus Koulukuvaus Urheilukuvaus

Yleiset ohjeet

Pukeudu tyylisi mukaan. Käyttämäsi asu on tärkeä osa muotokuvaasi ja oikein valittuna se korostaa persoonallisuuttasi. Asu voi yhtä hyvin olla niin muodollinen kuin virallinenkin riippuen kuvaustarpeestasi. Valitse vaatteet joissa todella viihdyt. Nuku kunnolliset yöunet ennen kuvauspäivää, väsymyksen huomaa kasvoilta. Miehellä lyhytkin parransänki näkyy kuvassa joten parta on hyvä ajaa vasta vähän ennen kuvausta. Naisilla kevyt ja luonnollinen meikki on toimiva mutta kuvausmeikki voi myös olla normaalia raskaampi. Älä murehdi ihon pienistä epätäydellisyyksistä, studiokuvillemme tehdään asianmukainen kevyt retusointi ennen lopullista printtiä.

Kuva lapsesta

Pieni lapsi on yleensä yhteistyöhaluisin aamupalan tai päiväunien ja kevyen aterian jälkeen. Lapsen kuvassa ei tarvita kenkiä eikä sukkia. Paljaat varpaat ovat lapsikuvassa hauskat sellaisenaan. Rennot, lapselle tutut vaatteet ovat yleensä parhaat. Kuvaukseen voi myös ottaa mukaan useamman vaateparin ja vaihtaa niitä kuvauksen kuluessa.

Hää- ja kihlakuvat

Suunnitelkaa hääpäivänne aikataulu hyvissä ajoin. Tulkaa kuvaukseen mieluiten ennen vihkimistilaisuutta. Miettikää ennen kuvauksen varaamista haluatteko kuvat studiossa vai miljöössä. Jos suositte ulkokuvausta, pitäkää mielessänne säävaraus. Sateen varalta onkin normaalia varata lisäksi studioaika. Käykää muutamaa viikkoa ennen varsinaista hääpäivää liikkeessämme katsomassa läpi malleja. Samalla teemme tilauksen valmiiksi, joten varsinaisena hääpäivänä voimme keskittyä itse kuvaukseen. Mikäli yhteen tai useampaan hääkuvaan tulee pieniä lapsia, otetaan tämä kuva valokuvauksen aluksi. Lapsille on hyvä järjestää hoitaja loppukuvauksen ajaksi. Huomioikaa mahdolliseksi kuvauspäiväksi myös kiireetön koekampauspäivä!

Perhe- ja rymäkuva

Perhekuvaan sopivat rennot, tavalliset vaatteet. Kuvattavien yhdenmukainen vaatetus luo kuvaan rauhallisen tunnelman. Tärkeintä kuvan onnistumiselle on kuitenkin huoleton ja rentoutunut mieli. Mainitkaa kuvausta varatessanne mikäli perhekuvaanne tulee mukaan eläimiä.

Ylioppilas- ja rippikuva

Varaa aika ylioppilaskuvaan hyvissä ajoin. Tule kuvaan ennen varsinaista lakkiaispäivää niin saat keskittyä ylioppilaspäivänä itse juhlimiseen. Ylioppilaskuvat otetaan yleensä sekä ilman lakkia että lakin kanssa, joten ota lakki pois hyvissä ajoin ennen kuvausta ettei kampaukseesi jää painaumia.
Rippikuva on tänä päivänä enemminkin muotokuva nuoren elämänvaiheesta. Asu on nykyään vapaa eivätkä kukat ole pakollisia. Kuvausajankohta on normaalisti jokin muu kuin itse rippipäivä.

Eläinkuvaus

Kotieläin on monille tärkeä perheenjäsen. Voit tulla kuvaan yhdessä eläimesi kanssa tai voit kuvauttaa eläimestäsi ihan oman muotokuvan. Halutessasi voit tuoda mukanasi pientä lisärekvisiittaa.